مدیرکل بهزیستی استان یزد؛

پنج درصد از معتادین استان یزد زنان هستند

حدود پنج درصد معتادین استان یزد زنان هستند و تاکنون اطلاعات نزدیک به 20 هزار نفر از مبتلایان به انواع اعتیاد در سامانه بهزیستی ثبت شده است.
مدیرکل بهزیستی استان یزد با بیان این مطلب در نشست خبری گرامیداشت هفته بهزیستی  همچنین خبر از راه اندازی مرکز جامعه پذیری زنان( خانه بهبودی) در یزد داد و گفت: افتتاح این مرکز یکی از شاخص‌ترین برنامه‌های در دستور کار اداره کل بهزیستی استان یزد است.
جلیل عفتی افزود: برگزاری دوره و کارگاه‌های حرفه آموزی از جمله اقداماتی است که این مرکز برای کمک به معتادین بهبود یافته و در ادامه سیر درمان آنها انجام می دهد.
وی با تاکید بر اهمیت توجه به درمان اعتیاد بانوان، تصریح کرد: رسیدگی به بانوان معتاد با توجه به شرایط خاصی که دارند دشوار و زمان بر است. در مرکز جامعه‌پذیری و توانمندسازی زنان، بانوان معتاد پس از درمان در شرایطی اقامتی مورد آموزش و کسب مهارت های زندگی قرار گرفته و شرایط برای بازگشت این افراد به محیط امن خانواده و جامعه فراهم می گردد.
مدیرکل بهزیستی استان یزد  با اشاره به برگزاری بیش از 112 برنامه جهت گرامیداشت هفته بهزیستی در استان با شعار "بالندگی و صیانت اجتماعی با توسعه به زیستن" گفت: امسال 21 تا 29 تیرماه هفته بهزیستی نامگذاری شده است به همین مناسبت 112 برنامه در قالب 16 افتتاحیه و64  برنامه اجتماعی- فرهنگی، برگزاری همایش و کارگاه‌های آموزشی در سطح استان برگزار می شود.
وی با اشاره به راه اندازی مراکز رفاه کودک و خانواده ، بیان داشت: خانواده ها می توانند کودکان خود را به محیط امن و بهداشتی این مراکز بسپارند تا ضمن نگهداری و توجه به بازی و رفاه کودکان، به آنان آموزش هایی به صورت غیرمستقیم داده شود.
این مقام مسئول آموزش و فرهنگ سازی لازم برای پیشگیری از معلولیت‌ها و آسیب‌های اجتماعی را مهمترین اولویت سازمان بهزیستی استان یزد دانست و اذعان کرد: افتتاح مراکز رفاه کودک و خانواده و همچنین برگزاری کارگاه‌های مشاوره ویژه جامعه هدف سازمان بهزیستی، از دیگر برنامه‌های این اداره کل در هفته بزرگداشت بهزیستی است.
وی در ادامه با بیان اینکه باید با آموزش های تخصصی از ناهنجاری های ازدواج در سطح جامعه جلوگیری کرد؛ افزود: برگزاری کلاس‌های آموزشی آشنایی با مباحث ازدواج ویژه دانش‌آموزان 15 سال به بالا یکی از اقدامات شاخص بهزیستی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.
عفتی در ادامه افزود: اگر به موضوع ازدواج آسیبی وارد شود این آسیب در نسل های مختلف تکرار شده و بستری برای آسیب ایجاد می شود.
وی با اشاره به این‌که در سال گذشته 113 مرکز جدید مجوز فعالیت ارائه خدمات بهزیستی را اخذ کردند،‌گفت: در چهار ماهه نخست امسال بیش از 31 هزار مورد مشاوره تلفنی و حضوری در سامانه بهزیستی استان ثبت شده است.
 
عفتی در ادامه خاطرنشان کرد:‌ سالانه حدود 200 مرکز خدماتی و مشاوره زیر نظر بهزیستی مجوز فعالیت می‌گیرند.
 
این مقام مسئول با بیان این‌که در حال حاضر بیش از چهار هزار نفر در مراکز غیردولتی بهزیستی استان یزد،‌ در پست‌های تخصصی مشغول فعالیت هستند،‌ افزود: بیش از 1200 نفر از جامعه هدف سازمانی در حال استفاده از حق بیمه کارفرمایی و خویش فرمایی هستند.
مدیرکل بهزیستی استان یزد آموزش و نهادینه کردن فرهنگ بهتر زیستن را یکی از ضرورت‌های توسعه جامعه دانست و اظهار داشت: توانمند سازی معلولان و ایجاد شور و نشاط اجتماعی از دیگر اولویت‌‎های اجرایی بهزیستی است.
وی با بیان اینکه سلامت اجتماعی نقش مهمی در سلامت و توسعه جامعه ایفا می‌کند، تصریح کرد: خوشبختانه تمام خدمات آموزشی، ‌توانبخشی و مشاوره به منظور تأمین سلامت اجتماعی در استان یزد برقرار است.
عفتی با تاکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت های معلولین، عنوان کرد: معلولان دارای توانمندی های مختلفی هستند و در صورت فراهم آوردن بستر مناسب می توانیم شاهد توانمندی هایی باشیم که بعضاً بهتر از انسان های سالم صورت می پذیرند.

وی در ادامه افزود: توجه به نیازمندان جامعه از رسالت های اصلی این سازمان است که به موضوع بهتر زیستن می پردازد. باید شرایط مساعد زندگی نیازمندان و معلولین را فراهم ساخت و بسترهای لازم برای هر چه بهتر زندگی کردن نیازمندان را  بهتر از گذشته آماده کرد و به آن پرداخت.

اخبار مرتبط:


تاریخ ثبت :1397/04/23- تعداد بازدید : 8








برچسب ها :


   

اشتراک در سایر شبکه های اجتماعی :


نظر شما :


  

  

  

  



شخصی سازی

سایز فونت

13
رنگ فونت
رنگ بدنه
فونت بدنه بازگشت به تنظیمات اولیه